In Memoriam: Frits Donald Demankoe - DJ Doble D

Deel deze pagina

Op 12 januari 2023 bereikte ons het droevige bericht dat, op deze dag na een kort verblijf in het ziekenhuis, is overleden: Frits Donald Demankoe. Wij zijn aangeslagen en verdrietig, maar ook dankbaar voor de vele keren dat ‘Don’ - alias DJ Doble D - zijn passie voor muziek en dans met ons deelde op de maandelijkse Saturday Salsa Party’s.

Donald maakte sinds de oprichting van Esta Manera in 2003 deel uit van ons vaste DJ team, samen met DJ’s Big George en Virgil El Gigante. Hij was altijd opgewekt en enthousiast als hij weer kwam ‘draaien’; eerst in Partycentrum De Horst in Deventer en in de latere jaren in Artcafé SamSam in Apeldoorn. Don was geliefd en zijn inzet en muziekkeuze werden breed gewaardeerd. Hij genoot er altijd zichtbaar van als de bezoekers het naar hun zin hadden. En Don was altijd ‘in’ voor een grapje.

Bedankt Don, we zullen je nooit vergeten.

Onze gedachten en condoléances gaan uit naar alle familie en vrienden van Don; in het bijzonder naar zijn vrouw, Fertie. Heel veel sterkte en ook fijne herinneringen toegewenst.

Team Esta Manera

DJ Big George

DJ Virgil El Gigante