Nieuwe cursussen gestart

Deel deze pagina

In de week van maandag 14 september zijn de nieuwe cursussen voor gevorderden en semi gevorderden gestart in Artcafé SamSam in Apeldoorn. Het is weer supergezellig én leerzaam! Meer dan 80% van haar deelnemers in de voorgaande cursus heeft zich ingeschreven voor zijn/haar vervolgcursus. Daarmee is op alle lesavonden weer volop plezier en gezelligheid gegarandeerd! Achter de schermen is hard gewerkt aan nieuwe lesprogramma’s vól met leuke, spannende en uitdagende danstechnieken -en variaties. Bring in the dancers!

Natuurlijk blijven we voorzichtig en worden extra (hygiëne)maatregelen gehanteerd. Maar dit alles kan de pret niet drukken! Inschrijven is nog mogelijk mits er voor de beoogde lesgroep voldoende ruimte op de dansvloer én danspartners beschikbaar zijn. Dit wordt per les bezien. Inschrijving en betaling (contant) dient vóór aanvang van de les plaats te hebben. Meer info.

De nieuwe cursus voor beginners wordt nog even uitgesteld. Check deze website regelmatig voor nieuwe informatie en updates. 

Bekijk hier het lesrooster.