Corona - vliegende doorstart

Deel deze pagina

Update: 24 juli 2020 

Vliegende doorstart

Esta Manera maakt een vliegende doorstart! In de week van maandag 14 september starten de lessen voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor de groepen voor Gevorderden en Semi gevorderden. Wat hebben we er zin in! Achter de schermen is hard gewerkt aan nieuwe lesprogramma’s vól met leuke, spannende en uitdagende danstechnieken -en variaties. Het wordt weer supergezellig én leerzaam! Meer dan 80% van haar deelnemers in de voorgaande cursus heeft zich ingeschreven voor zijn/haar vervolgcursus. Daarmee is op alle lesavonden weer volop plezier en gezelligheid gegarandeerd! Achter de schermen is (en wordt) hard gewerkt aan nieuwe lesprogramma’s vól met leuke, spannende en uitdagende danstechnieken -en variaties. Bring in the dancers!

Natuurlijk blijven we voorzichtig. Voorlopig wordt in de lessen niet van danspartner gewisseld en kan per les een beperkt aantal koppels meedoen. Ook wordt een looproute gehanteerd voor het komen en gaan naar/van de lessen en worden extra hygiënemaatregelen ingezet. Maar dit alles zal de pret niet drukken!

Vaste danspartner

Deelnemers dienen per les zelf af te spreken wie hun partner is. Dat mag per les verschillen en (inval)mannen mogen meerdere lessen volgen. 

Extra lesuren

Er worden extra lesuren ingezet voor meer spreiding en extra invalgelegenheid voor mannen; zie lesrooster

Looproute en extra hygiëne

De toegang naar de lesruimte is vanuit de terrastuin aan achterzijde, via de Nieuwstraat. Tussen de opvolgende lesuren wordt de lesruimte extra geventileerd. Je verlaat de ruimte richting de voorzijde van het pand. Gebruik de ontsmettende handgel bij de entree van de lesruimte, bij de toiletvoorzieningen en op andere plekken in Artcafé SamSam. Voor de (inval)mannen die extra uren meedoen: ontsmet je handen ook tussen twee lesuren door.

Nog niet ingeschreven?

Deelname is nog mogelijk mits er voor de beoogde lesgroep voldoende ruimte op de dansvloer én danspartners beschikbaar zijn. Dit wordt per les bezien. Inschrijving en betaling (€ 108,- contant) dient vóór aanvang van de les plaats te hebben.

Beginners: nog even wachten

Vanwege de extra ingezette lesuren is er nog even geen ruimte voor nieuwe lesgroepen voor beginners. De eerder aangekondigde beginnerscursus wordt uitgesteld. Check deze website regelmatig voor nieuwe informatie en updates.