Hoe inschrijven?

Deel deze pagina

Beginners: Voorafgaand aan de nieuwe cursussen worden op één of meer avonden gratis proeflessen gegeven in Gigant. Op deze avonden is er - vrijblijvend - gelegenheid om in te schrijven. Deelnemers aan een proefles krijgen € 10,- korting op het lesgeld en betalen dan slechts € 169,- voor de gehele cursus van 15 lessen van een vol uur (inclusief proefles). De gratis proeflessen worden aangekondigd op deze website. Vooraf aanmelden voor een gratis proefles is niet nodig. Je kunt alleen komen of met een (dans)partner en/of vrienden. Je hebt geen speciale kleding of schoenen nodig. Het lesgeld dient contant bij de inschrijving te worden betaald (er is geen pin). Er zijn geen inschrijf- of administratiekosten.

TIP: Op proefles avonden kun je ook inschrijven met een aanbetaling van € 20,-. De rest van het lesgeld - € 159 dus - betaal je dan op jouw eerstvolgende lesavond vóór aanvang van de les.

(semi) Gevorderden: Voor mensen die al redelijk of zelfs (heel) goed kunnen salsa dansen, bijvoorbeeld doordat zij eerder – bij Esta Manera of elders – salsa cursussen hebben gevolgd, is het op vrijwel ieder moment mogelijk om in te stromen in één van onze lesgroepen voor gevorderden of semi gevorderden. Het is ook is mogelijk om een les mee te doen als 'proefles'; dit kost € 15,- en als je je aansluitend aan deze les inschrijft voor (het vervolg van) de cursus wordt dit verrekend met het lesgeld. Heb je belangstelling of vragen en/of wil je even overleggen over bijvoorbeeld het lesniveau dat het beste bij jou past, neem dan contact op of kom langs op één van de lesavonden.

TIP: Het lesniveau semi gevorderd is uitstekend geschikt voor ervaren salsa dansers om hun skills op peil te houden.