Evenementen en party's

Deel deze pagina

Saturday Salsa Party – supergezellige salsa party’s in Proeflokaal De Vlijt op iedere 3e zaterdag van de maand in Apeldoorn. 100% Latin: Salsa, Bachata, Merengue... met wisselende latin DJ's en vele bezoekers uit de wijde omtrek. Bring in the dancers!

Adres: Vlijtseweg 114, 7314 AG Apeldoorn - ruime parkeergelegenheid (gratis)

De party’s zijn niet-commercieel en gericht op het samenbrengen van cursisten, dansvrienden en dansliefhebbers uit de wijde omtrek. Zij vinden hun oorsprong in een voormalig schuilkerkje in Apeldoorn waar ruim 25 jaar geleden wekelijks door salsa dansers werd geoefend en gefeest. Met haar Saturday Salsa Party's wil Esta Manera deze unieke 'underground achtige' sfeer en gezelligheid voortzetten. De party’s beginnen om 20:30u met altijd een leuke en leerzame salsa workshop* en eindigen om 01:00u. Entree € 10,- - alleen contant. (Voor drankjes kan bij de bar wel worden gepind.) Na 00:00u worden geen bezoekers meer toegelaten.

*: De workshops duren circa 30 minuten en bestaan meestal uit een solo gedeelte en een gedeelte voor koppels. Vaak zijn er voldoende extra solo deelnemers (m/v) aanwezig, maar als je zeker wilt zijn van een 'workshop partner' is het handig om daarmee van tevoren af te spreken.

Meer party's van overige organisatoren vind je in de (uitgaans)agenda's van Latinworld.nl en Salsa.nl.

TIP: Bekijk de foto’s van eerdere party’s.

Salsa cursus Apeldoorn
Salsa party in De Vlijt in Apeldoorn
Salsa lessen gevorderd Apeldoorn
Salsa tip: Heel to the floor!