Kosten: 15 lessen voor € 169,-

Deel deze pagina

De cursus bestaat uit 15 lessen van een vol uur (inclusief een eventuele gratis proefles) op, naar keuze, dinsdag- of woensdagavond in GIGANT in Apeldoorn. Een eventueel gemiste les kan worden ingehaald in dezelfde lesweek. Er worden twee cursussen per jaar gegeven. Er zijn geen lessen in de schoolvakanties.

Beginners/nieuwkomers die zich inschrijven op één van de avonden waarop een gratis proefles wordt gegeven, ontvangen € 10,- korting en betalen slechts € 169,-. Deze korting geldt ook voor oud-cursisten die de draad weer willen oppakken. Bij inschrijving op de avond waarop een gratis proefles wordt gegeven, is het ook mogelijk om een 'aanbetaling' van € 20,- te doen en het restant te betalen op de eerste lesavond. Betalingen dienen contant te worden gedaan (er is geen pin). Vooraf aanmelden voor een gratis proefles is niet nodig. Esta Manera berekent geen inschrijf- of administratiekosten. De normale cursusprijs is € 179,-.

'Doorstromers' die in de laatste twee lesweken van de 'lopende' cursus inschrijven voor hun vervolgcursus krijgen eveneens € 10,- korting.

(semi) Gevorderden - Voor mensen die al redelijk of zelfs (heel) goed kunnen salsa dansen, bijvoorbeeld doordat zij eerder – bij Esta Manera of elders – salsa cursussen hebben gevolgd, is het op vrijwel ieder moment mogelijk om tussentijds in te stromen. Je kunt een vrijblijvende, gratis try-out doen en/of in overleg met de docent(e) het lesniveau bepalen dat het beste bij jou past. Ook is het mogelijk om een gewone les mee te doen als 'proefles'; dit kost € 15,- en als je je aansluitend aan deze les inschrijft voor (het vervolg van) de cursus wordt dit verrekend met het lesgeld voor de resterende cursusperiode. 

Heb je belangstelling of vragen, neem dan contact op of kom langs op één van de lesavonden (zie lesrooster).