Plezier staat voorop

Deel deze pagina

Iedere lesavond is een avondje uit: lekker ontspannen en weg van alledaagse stress en beslommeringen. Naast heel veel gezelligheid biedt Esta Manera in haar cursussen lesstof die qua niveau aansluit bij wat internationaal aan maatstaven wordt gehanteerd. Een cursus ‘Gevorderd’ bijvoorbeeld, is bij Esta Manera ook écht: gevorderd. Want het is natuurlijk ook de bedoeling om via de cursus vooruitgang te boeken in het salsadansen.

Voor elk wat wils

Bij Esta Manera kun je voortdurend kiezen voor het lesniveau dat het beste past bij jouw vaardigheden en jouw wensen ten aanzien van intensiteit/moeilijkheidsgraad. Wie ‘fun’ veel belangrijker vindt dan ‘leren’, is geheel vrij om bijvoorbeeld een bepaald lesniveau herhaaldelijk te volgen. Want tja, naarmate het lesniveau vordert, wordt wel wat meer vaardigheid én (oefen)inzet van de deelnemers verwacht. Ook als je een bepaald lesniveau herhaaldelijk volgt, blijft het leuk en leerzaam – en blijf je vooruitgang boeken - omdat Esta Manera alle lesprogramma’s voor alle niveaus voortdurend vernieuwt.

Het lesniveau semi gevorderd, bijvoorbeeld, is ook uitstekend geschikt voor ervaren dansers om hun skills op peil te houden.