In Memoriam: Taner Saridogan

Deel deze pagina

Ons bereikte het droevige bericht dat, op 4 maart jongstleden in het ziekenhuis in zijn geboorteland, Turkije, is overleden: Taner Saridogan. Wij zijn aangeslagen en verdrietig, maar ook dankbaar voor de vele keren dat Taner het plezier van dans met ons deelde tijdens en na de lessen en op onze salsa party’s in voormalig Artcafé SamSam. Vooral salsa en bachata waren zijn favorieten.

Taner blijft in onze herinnering als een uiterst vriendelijke en charmante man die altijd ‘in’ was voor een praatje met iedereen en voor een dansje met de vele vrouwelijke mede cursisten en bezoeksters bij wie hij heel geliefd was. Hij was gedreven en leergierig en beoefende altijd de lesstof totdat hij deze volledig beheerste. Hij was daarbij altijd kalm en humorvol en plaatste zichzelf nooit op de voorgrond. Een goede danser en bovenal een fijn mens. Ook tegen zijn ziekte streed hij met veel doorzettingsvermogen.

Bedankt Taner, we zullen je nooit vergeten.

Onze gedachten en condoleances gaan uit naar alle familieleden en vrienden van Taner. Heel veel sterkte en ook fijne herinneringen toegewenst.

Team Esta Manera